U staat centraal.

Bij Care Complete Thuiszorg erkennen wij dat de beste plek om te worden verzorgd thuis is, uw eigen huis. Dat is waarom wij een ruim aanbod aan diensten hebben die niet alleen een hoogwaardige manier van zelfstandig wonen biedt, maar zeer flexibel en aanpasbaar is aan uw steeds veranderende eisen.

Wat uw behoeften ook zijn, Care Complete Thuiszorg stelt een zorg / ondersteuningarrangement samen afgestemd op uw individuele eisen. De eerste stap is het invullen van een volledige beoordeling van uw individuele behoeften. Onze getrainde en ervaren verpleegkundige zal tijdens een ontmoeting met u en uw familie het zorgplan, waarin u centraal staat, aan u voorleggen.

Missie / Visie
Care Complete Thuiszorg is opgericht in 2016 door Esther van den Burg. Esther is begonnen met het oprichten van Care Complete Thuiszorg met het voornaamste doel; ‘Thuiszorg met persoonlijke aandacht’. Voor Care Complete Thuiszorg staat de cliënt centraal. Door het verlenen van verschillende zorgaanbod, waaronder; persoonlijke verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp, palliatieve zorg, individuele begeleiding en personenalarmering is Care Complete Thuiszorg erg breed in haar zorgverlening. In het jaar 2023 bestaat Care Complete Thuiszorg alweer zeven jaar en hebben er al verschillende ontwikkelingen plaatsgevonden. Waaronder het bedrijf bestuurlijk omzetten van een VOF naar een BV, met daarin Henk van den Burg als mede lid in de directie. Na zeven jaar is Care Complete Thuiszorg nog lang niet klaar met zichzelf ontwikkelen. Voor de directie is er daarom ook maar één doel: het verder ontwikkelen en uitbreiden van Care Complete Thuiszorg, maar wel waarbij de cliënt centraal staat.

HKZ Kleine organisaties
Per 03-05-2023 is Care Complete Thuiszorg officieel gecertificeerd op HKZ Kleine organisaties op het verlenen van verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp en begeleiding.

Team Care Complete Thuiszorg

Werkgebied:

  • LISSE
  • SASSENHEIM
  • VOORHOUT
  • NOORDWIJK
  • NOORDWIJKERHOUT
  • LISSERBROEK
  • HILLEGOM

Care Complete Thuiszorg werkt samen met: