Mantelzorgers

Om u of uw naasten zoveel mogelijk te kunnen ondersteunen in zijn of haar behoeftes, werkt Care Complete Thuiszorg nauw samen met de huisartsen, apothekers, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en de mantelzorgers. Mantelzorg betekent dat u zorgt voor een naaste. Wij vinden het belangrijk dat u als mantelzorger nauw betrokken blijft bij de zorg van uw moeder, vader, oom, tante, etc. Hierin kunnen de zorgverleners van Care complete Thuiszorg u ondersteunen en begeleiden, zodat uw naasten de optimale zorg krijgt die hij of zij verdient. 

Als mantelzorger kunt u zorgen voor een familielid, vriend, buur of kennis. De draaglast van deze zorg kan erg zwaar en vermoeiend zijn, waardoor Care Complete Thuiszorg u hierbij kunt ondersteunen. Wel vinden wij het belangrijk dat u als mantelzorger nog steeds zorg kunt verlenen aan uw naaste, zover dit nog mogelijk is. Op het moment dat uw naaste bij ons in zorg komt, zal er een eerste verantwoordelijke verzorgende toegewezen worden. De EVV-er zal nauw samenwerken en contact hebben met u als mantelzorger, zodat de zorgt optimaal geleverd kan worden. 

Op het moment dat wij zorg gaan leveren aan uw naaste, zullen wij samen met u als mantelzorger afstemmen hoe wij gezamenlijk de beste zorg kunnen leveren, zodat uw naaste zo lang mogelijk thuis kunt blijven.